Vad har hänt sen sist?

Motgångar är aldrig roligt att skriva om men de finns där ändå.

Fredag den 13:de! har inte sett den dagen som en otursdag tidigare för vår första son föddes på den dagen för snart 12 år sedan 🙂

Men i år fick jag leveransen ifrån LP:s biodling på den dagen och som det lät i telefonsamtalet en vecka tidigare när jag sökte leveransen så saknades ramarna men att de kommit in till lager så min beställning skulle skickas veckan därpå. Jag fick ordern levererad veckan därpå som utlovats på fredag den 13 mars, går igenom leveransen och inga ramar är levererade! Ser även att jag har beställt varroainlägg eller rättare sagt enbart skivan inget galler till dessa, Värdelöst! Innan jag upptäcker detta har jag stoppat in plasten som tillhör foderlådorna i diskmaskinen. När den är färdig är det bara att konstatera att det är fredag den 13:de… 🙁

image

Tar nya tag och ger mig på nästa projekt!

Enligt lag ska får klippas en gång/år, under helgen började jag klippa en tacka med handsax, jag har inte lärt mig handskas med saxen men denna gumman Selma var villig att ställa upp, det tog hela helgen att klippa henne i etapper. Min rygg fick ta stryk av att klippa en tacka på lösdrift plus att jag lyckades vrida knäskålen ur led också. 1 tacka av 4 klar.

Jag har fått mina tryckta honungsetiketter från MindxMedia så nu har dessa hamnat på burkar och vår honung finns till försäljning hos Nelins i Uppsala till extrapris  🙂

I helgen förväntas också en kull av små kaninbebisar 🙂

Lyckoruset att övervinna motgångarna ger mig kraft att fortsätta. Lär av misstagen och gör inte om dom :)…

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.