Ekonomi/ Redovisning

Som företagare vill du lägga din tid och fokus på att utveckla, producera, sälja dina produkter eller utföra dina tjänster. 

Den administrativa biten kan jag hjälpa dig med.

Ekonomi/ redovisning

Förutom att du har en produkt eller tjänst att sälja ska även den administrativa delen i ditt företag skötas. Leverantörer ska få betalt, kunder ska faktureras, löner ska betalas, bokföring av dina affärshändelser och skatter/avgifter ska redovisas och betalas etc.

  • Är du en av de många företagare som förlänger sin arbetsdag med ytterligare X antal timmars “kontorstid” på kvällen?
  • Vill du överlåta hela eller delar av det administrativa arbetet utan att anställa?
  • Har du inte kunskaperna att sköta löpande bokföring?
  • Vill du fokusera på din affärsidé?

Till vardags arbetar jag som redovisningsassistent i ett AB, grossist/butik med inriktning inom livsmedel. Har kunskap i löpande bokföring, hantering av kund- leverantörsreskontra och andra administrativa uppgifter. Jag har tidigare arbetat i Visma Spcs men har nyligen gått över till Visma Business. Jag har också utforskat Visma eekonomi och Fortnox.

Jag erbjuder mer eller mindre omfattande ekonomi-redovisningsuppdrag för småföretagare i egen regi.

Digitalt samarbete

Dagens teknologi skapar möjligheter för ett digitalt samarbete. Genom molntjänst och internet kan du logga in med vilken dator, smartphone eller surfplatta du har tillgång till, var du än befinner dig. Att välja ett nätbaserat program gör samarbetet smidigt. Genom att jag och du som kund kan arbeta samtidigt i programmet och fördela arbetet. Du kanske vill fakturera dina kunder själv men överlåta betalningsbevakning och bokföring över densamma.  Med scanningsfunktionen kopplas underlag till bokföringen lätt och smidigt. Underlag till bokföringen sker digitalt. Inget överlämnande av pärmar eller lösa papper krävs. Papperslöst blir det inte då bokföringslagen säger att du ska lagra räkenskapsinformation i den form du får den. Många nätbaserade bokföringsprogram erbjuder också tillvalstjänster som Lön och integrationer med andra system för att samla allt på ett ställe.

Kontakta mig med en beskrivning över din bransch och vilka områden du behöver hjälp med.