Skyndar långsamt framåt

Vissa dagar känns “tomma” totalt stopp! Energin och arrangemanget kommer ingen vart. Är det inte tiden som räcker till så saknas pengar till att komma nån vart.

Så kommer toppar som får allt att väcka gnistan till liv igen. Förra veckan ringde jag Skv för att jag inte fått momsdeklarationen, ett mindre problem idag då jag fått rätsida men då byggde jag upp en oro för att jag gjort fel men fick en trevlig handläggare som förklarade läget och problemet är löst. Inte långt kvar till deklaration.

Fick samtal från genbanksansvarig över Klövsjöfåren idag också, ett långt men givande samtal. Många frågor fick svar och nu ska det planeras ett inköp av bagge och fortsatt arbete i min lilla genbanksbesättning. Våren 2016 ska det här på gården födas lamm!

I söndags eftermiddag blev det småkaniner och igår kväll tittade jag till kullen igen för att se om de klarat ett dygn, var lite orolig för 2 st. Ingen unge utanför boet och tror att jag räknade till 9 levande igen. Ett foto tog jag i farten. “Berta” som är förstföderska ser ut att klara uppgiften hittills. Nu ska jag försöka hålla mig därifrån ett tag. Svårt!

image

Har fått välkomstbrevet som registrerad medlem ifrån SLK (Svenska Lanthönsklubben) ett steg närmre Bjurholmshönsen.

Och har idag betalat in medlemsavgiften till föreningen Landsvinet med en förhoppning om att även några Linderödare ska bosätta sig på gården i år.

 

 

 

 

 

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.