Resultat av drottningbytet

Det där drottningbytet (onsdag 24/7) sket sig totalt :/
Kan ha gått åt pipskogen pga. att röveriet skedde samtidigt (fredag 26/7) . Vem vet!? Röveriet kunde jag häva iallafall, det hjälpte att stänga in dom i garaget över natten och på kvällen (lördag 27/7) ställde jag ut dom på gamla platsen igen, efter att jag tagit vattenslangen och spolat av hela platsen.
Så idag hade det alltså gått en vecka efter att jag tillsatt drottningen, OM hon klarat sig så hade jag gett mig tusan på att inte störa för tidigt, därför kollade jag inte på lördagkvällen.
Kunde inte hitta drottningen (som var rödmärkt) och såg inga ägg heller, däremot hittade jag nödceller som INTE är ett bra tecken på att hon finns där.
 Nu sitter jag med beslutsångest! Ska jag låta de dra upp en drottning själva? De kommer antagligen inte hinna få upp bistyrkan, kanske kan förstärka senare.eller ska jag ge upp och slå ihop dom med de andra? Hmm

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.