Kursstart.

Försökte få några i bekantskapskretsen intresserade att gå kursen med mig men utan framgång. Det var nog inte någon som var lika exalterad som jag utan tyckte mest att jag tappat vettet. 🙂  Men jag tänkte ge det en chans iallafall, gå en kurs kan jag göra utan att skaffa bin, tänkte jag.
Enligt nån statistik historiskt sett så är det till största del människor i den högre medelåldern som sysselsätter sig med biodling, så mina 32 år känns ungt. Kommer det va jag och ett gäng pensionärer på kursen?
Så var det då äntligen dags för kursstart.
15 deltagare var anmälda, 11 var där. 6 deltagare under 50 år och 5 deltagare över, så min fördom om att det bara är pensionärer som sysslar med biodling stämde ju inte alls.
Kursen inledes med en introduktion, genomgång av studieplan, presentation av deltagarna, utdelning av kurslitteraturbok “Bin till nytta och nöje” och en filmvisning.
(Vet inte hur jag får bilden att rotera, så du får lägga huvudet på sned.)
Kursen är uppdelad på 10 tillfällen, varje tillfälle är 2,5 timme och hålls 1ggr/vecka med nåt uppehåll. Det sista tillfället är ute på föreningsbigården vid Jälla i slutet av April.
Ser fram emot nästa tillfälle då jag får träffa dessa människor och surra om det gemensamma intresset Bin. 🙂

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.