Klar med hönshuset

Nu är hönshuset så gott som färdigt! Tid och pengar har lagts ner på att det ska bli så bra som möjligt. Lagar och regler finns det gått om också att kolla upp, hoppas jag förstått det mesta rätt.

Idag var jag till Granngården och skaffade det sista (tror jag) halmpellets till golvet, sand till sandbad, snäckskal, vattenkopp och fodertråg. Köpte en säck korn som jag ska blanda ut med havre. Nu kan kycklingarna flytta in, återstår att se om de är lika nöjda som jag eller om det behövs ändras på något som dom är missnöjda med 🙂

image

Rastgården är lappad där det behövdes, nättaket är säkrat med buntband. Lite onödigt piff för att de ska få fint och sysselsättning där tar jag allt eftersom, de ska få röra sig fritt när vi är hemma och har uppsikt så de ska nog trivas ändå.

image

Nu saknas bara hyresgästerna 🙂

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.