Jippi! Bitarna faller på plats

Hittade en annons på avläggare till försäljning inne på SBR´s forum idag. I Uppsala! Äntligen!!! 🙂
Snabbt som attans skickade jag iväg ett sms om det passade att ringa. På den här marknaden är det först till kvarn som gäller. Han sålde dom på 3/4 Langstroth format men eftersom jag beställt både Ln och Langstroth sargar så får jag väl låna sargen som jag tänkt till skattlådan och fixa till det sen. Bina vill jag ha bokade nu!

Lite hokus pokus språk för den som inte är insatt nu då, men drottningarna var från början Buckfast men har genom avel blivit friparade. Jag vill ha Buckfast för att det är en ras som avlats fram för att få de bättre egenskaperna. Får väl hoppas på att det är mest Buckfast i arvsmassan så dom är snälla och inte så svärmbenägna.

Bokade 2 avläggare som beräknas leveransklara i månadsskiftet Juni/Juli.

Åh vad glad jag är! Nu kan jag lungt förbereda materialet i väntan på mina husdjur 🙂

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.