Jäkla leverans att dröja!

Snart har det gått en månad sen jag la beställning hos Lp`s biodling, sen har jag ju bara väntat på att få detta levererat så jag kan börja jobba med förberedningarna.

Idag tog tålamodet slut så jag ringde och fick prata med en jätte trevlig tjej, blir jag väl bemött så kan jag ju inte skälla heller! 🙂 Det var tydligen hoffman ramarna  som inte fanns på lager och därför hade inte min order skickats. De hade kommit nu så under nästa vecka kanske jag kan förvänta mig leverans, ska väl finnas någon hemma att ta emot bara.

Dålig information denna gång kan jag tycka, de kunde väl ha skickat iväg ett mail om att de väntade på dessa ramar och en någorlunda förväntat leveranstid så hade jag sluppit att gå ovetandes.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.