Inga bin synes till

Jag som hade sånna förhoppningar om att få hem mitt första bisamhälle till helgen 🙁
Vi kom inte överrens om någon dag i tisdags när hon frågade om jag var intresserad, hon som säljer dom skulle kontakta mig när det gick att hämta dom men tyckte det lät som det skulle ske denna vecka, kanske fick hon annat ivägen?
Jag har inte gjort några ansträngningar att kontakta henne själv heller, eftersom det kom som en överraskning var jag inte förberedd så jag passar på att fixa så mycket jag hinner innan leverans istället.
Helgen var ändå uppbokad med annat så det var lite skönt att det inte blev några bin 🙂
Jag har fått hjälp med att flytta några stenbumlingar och planat ut marken någorlunda där jag ska placera bibänken. Nu saknas en bit markduk och ett lass med grus. Och själva bänken. Jag har målat dom sista delarna som skulle målas också. Har fortfarande inte fått min restnoterade leverans från Lp´s biodling   . Skickade ett mail och fick till svar att det är ramarna som de väntar få hem som saknas. Ja det är just ramarna jag också väntar på!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.