Händelserik söndag

Ja först tittade bina ut ur kuporna i vårsolen.

Utfodrar kaninerna och barnen stannar för att kela lite. När jag tittar till står ena burdörren öppen och inga barn är kvar vid burarna. Ropar åt äldsta dottern att stänga och kolla att Emilia är kvar i buren. Allt lugnt.

Senare på eftermiddagen tittade jag ut genom fönstret av en slump och fick se kaninen Emilia skutta runt under burarna och burdörren åter stå öppen. Mitt under kaninjakten får jag ett meddelande att höra av mig till den person som ska leverera en hona jag tingat utanför Västerås för att bestämma tid. Hon ska åka buss så det kommer dröja innan hon är i Uppsala. Kan ju inte åka hemifrån med en kanin på rymmen. Med lite samarbete med barnen lyckas vi spärra in henne med galler sen var hon lätt fångad. Puh!

Sen är det dags att samla ihop barnaskaran för att åka in till stan och hämta nya kaninen. Vi kom i tid som inte är allt för vanligt när det gäller mig 😉 Hem igen och installera Elderberry (som kaninen heter) i sin bur. Hade inte förberett för det var lite osäkert om jag skulle få hjälp med transporten från Västerås till Uppsala. Fick för mig att vi hade en bolåda stå och skräpa men det hade vi tydligen inte så hon får tillfälligt ha transportburen som bolåda.

Elderberry G493-1412

image

Oj ja det var en händelserik dag!

 

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.