De är fullt av plantor

Fasiken, det har gått en månad..

Jag som tänkte bli bättre på att uppdatera bloggen! Ibland rusar tiden iväg.

Sist skrev jag om att mina frösådder tagit sig och att jag skolade om hälften, som blev 65 enskilda krukor. Fröerna tog sig förbaskat bra. Fick upp växtbelysning strax därpå också. Åkte till Biltema igen för att köpa en hylla till. Nu en månad senare finns 210 krukor med plantor.

Belysningen når inte alla plantor optimalt så jag vänder och flyttar runt. Ja man måste ju också prata med dom har jag hört 😉

Hade tänkt så några ytterligare sorter i mitten på Mars men den inre rösten sa “Hold your horses” 🙂 Ok nu har jag lyssnat på den i 2 veckor, slår nog dövörat till och sår lite nytt igen. Det här var roligt!

Växthuset

Växthuset har nog fått sin plats utsedd också. Sorterade upp alla delar och måttat ut på den tänkta platsen.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.