Bokföring

Dagens göra – Bokföring

När jag befinner mig på lönearbetet är jag redovisningsassistent och då faller det sig naturligt att pyssla med reskontror, bokföring etc. dagligen.

När det handlar om den egna verksamheten Gård Kullviken så har pappren en tendens att hamna på hög. Det är väl inte så mycket jobb med det tänker jag under året 😉 Alla papper är i stort sett samlade, dom ska bara registreras in i systemet. Bokföra alla transaktioner, deklaration av moms och fylla i NE blankett.

bokföring

När jag väl sätter mig med bokföringen så finns papper att sortera ut som inte behövs för bokföringen men som ska in i nån pärm. Fattas ju alltid något underlag också som drar ut på tiden för att hittas. Så ska man fortsätta där man avslutade sist och komma ihåg vad man gjort! Under 2017 gick jag ifrån Visma Spcs till Visma Eekonomi, bara det blev ett nytt sätt att arbeta på som tagit tid att lära för att få till ett bra flow.

En dänga från Melodifestivalen fick sätta slutpunkten på dagens papper och siffror. Efter Rolandz framträdande stängde jag ner ekonomin och skrev detta inlägg istället 🙂 Haha! Dock inget bidrag jag vill se tävla för Sverige men “Fuldans” är bara så klockren 😉

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.